Laptop upgraden naar USB 3.0 met ExpressCard

0
27
Transcend USB 3.0 ExpressCard adapter

Transcend USB 3.0 ExpressCard adapter (© ; licentie: )

Transcend introduceert een twee-poorts USB 3.0 ExpressCard adapter waarmee je laptop gebruik kan maken van de snellere USB 3.0-technologie.

Wil je je laptop upgraden naar de nieuwste USB-standaard, dan biedt Transcend een oplossing met de USB 3.0 ExpressCard adapter. De nieuwe adapter is uitgerust met twee high-speed USB poorten, die de SuperSpeed USB 3.0 standaard volledig ondersteunen. Die biedt een snelheid van maximaal 5 Gb/s (= 5.120 Mbit/s). Dat is tien keer sneller dan USB 1.0 (12 Mbit/s) en vijf keer sneller dan USB 2.0 (450 Mbit/s). Transcend’s USB 3.0 insteekkaart is ook achterwaarts compatibel met USB 2.0 en USB 1.1, zodat je ook die toestellen kunt blijven gebruiken. De adapter ondersteunt vrijwel alle huidige laptops en is compatibel met Windows 7. Op de zijkant heeft de ExpressCard insteekkaart een ingang waar je een stroomadapter kan inpluggen als het USB 3.0 apparaat geen eigen voeding heeft.

Prijs en beschikbaarheid
De beschikbaarheid en de prijs van Transcend’s USB 3.0 ExpressCard adapter werden niet meegedeeld.

Foto van Transcend
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWindows in de cloud (1)
Volgend artikelWindows in de cloud (2)
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.