A4 multifunctional doet het in zwart-wit

0
39
Xerox WorkCentre 3550

Xerox WorkCentre 3550 (© ; licentie: )

Xerox introduceert in haar WorkCentre reeks een A4 multifunctional die geschikt is voor zowel het klein- en middelgroot bedrijf, als voor grote ondernemningen.

De Xerox WorkCentre 3550 is een A4 multifunctioneel toestel waarmee gebruikers kunnen kopiëren, printen en faxen en dat ook uitgebreide scanmogelijkheden biedt. Deze nieuwe WorkCentre print in zwart-wit met een snelheid van 33 pagina’s per minuut en biedt een beeldkwaliteit van 1200 x 1200 dpi. De eerste geprinte pagina is beschikbaar binnen 8,5 seconden. De papiercapaciteit bedraagt 550 vellen en kan je uitbreiden naar een capaciteit van 1050 vellen. Het WorkCentre wordt geleverd met geavanceerde scanmogelijkheden, waaronder kleurscan, scan naar e-mail met LDAP, netwerkscan volgens FTP- en SMB-protocollen, en beheer op afstand via Xerox CentreWare Internet Services. De machine heeft een gebruiksvriendelijk controlepaneel met een ingang voor USB-geheugenstaafjes.

Fax
De fax-opties van de WorkCentre 3550 omvatten Embedded Fax, Fax Folders en fax forwarding. Je kan documenten beveiligen totdat ze worden vrijgegeven met behulp van een pincode. Ook kan de WorkCentre 3550 meerdere pagina’s op een papierzijde afdrukken en een ID-kaart kopiëren en beide zijden op een papierzijde afdrukken. Verder biedt de machine dubbelzijdige automatische originelendoorvoer en zijn er toner- en energiebesparende opties.

Prijs en beschikbaarheid
De Xerox WorkCentre 3550 is leverbaar in drie varianten: WorkCentre 3350X, WorkCentre 355XT en WorkCentre 3550XTS. De prijzen beginnen bij € 1.199.

Foto van Xerox
Website: Xerox
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBestanden extern opslaan en organiseren
Volgend artikelNavigeren op smartphone
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.