Oortjes waarmee je kunt sporten

0
85
Sennheiser PMX 680 Sports koptelefoon

Sennheiser PMX 680 Sports koptelefoon (© ; licentie: )

We hebben de luistertest buiten tijdens een fikse wandeling en occasioneel loopwerk uitgevoerd met een Appel iPod, een Samsung smartphone en de Adidas micoach PACER. De doppen laten omgevingsgeluid door, wat sowieso veiliger is, want je hoort verkeer aankomen. Tegelijk is het geluid goed te verstaan en prefect regelbaar met de volumeknop op de verlengkoord. In een stille omgeving valt wel op dat het geluid iets doffer en minder natuurlijk klinkt dan bij de eerder geteste CX 280 High Performance oortjes. Maar het hoge draagcomfort compenseert dit ruimschoots.

Conclusie
De Sennheiser / Adidas PMX 680 Sports oortjes zitten erg comfortabel, ook tijdens het sporten. De geluidskwaliteit is ruim voldoende. Het feit dat ze water- en zweetbestendig zijn is ook een pluspunt. De prijs is wel aan de stevige kant. Deze sportoortjes kosten 55 euro, al hebben we ze op het internet gezien voor iets minder dan 40 euro.

(84/100)

Adviesprijs
€ 55. Her en der op het internet te vinden voor minder dan 40 euro.
Foto van Sennheiser
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1
2
3
Vorig artikelTrio Cyber-shot camera’s met 3D Sweep Panorama
Volgend artikelMediaspeler met 2 TB opslagcapaciteit
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.