Oortjes waarmee je kunt sporten

0
85

Technische kenmerken
De PMX 680 oortjes hebben een frequentiebereik van 18 tot 20.000 Hz, een geluidsdrukniveau van 120 dB en een impedantie van 16 ohm. De oortjes zijn vast gemonteerd op een beugel of nekband die je op de achterkant van je hoofd draagt. De oortjes zitten onder een hoek in je oorschelp en sluiten je oren dus niet volledig af. De geluidskabel is 0,5m lang. De verlengkabel voegt daar nog eens 0,7m aan toe, voor een totaal van 1,3m. De minijack (3,5 mm) geluidsaansluiting van de verlengkabel maakt een knik. Die van het oortje zelf is recht. Het geheel weegt 18 gram.
Omwille van de flexibele beugel en de manier waarop de oortjes zijn geplaatst, past de PMX 680 in elk type oorschelp. Je kunt links en rechts niet verwisselen; deze koptelefoon zit altijd juist.

Sennheiser PMX 680 detail

Sennheiser PMX 680 detail (© ; licentie: )

Draag- en luistertest
De PMX 680 koptelefoon zit comfortabel, ook tijdens het sporten. De oortjes vallen dankzij de nekband nooit van je hoofd, laat staan uit je oren en dankzij de verlengkabel en clip kun je de draden op zowat elke sportuitrusting monteren of achter je kleren wegwerken.

1
2
3
Vorig artikelTrio Cyber-shot camera’s met 3D Sweep Panorama
Volgend artikelMediaspeler met 2 TB opslagcapaciteit
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.