Home Audio / Video

Mediaspeler met 2 TB opslagcapaciteit

2
30
Packard Bell Studio HD Edition

Packard Bell Studio HD Edition (© ; licentie: )

Packard Bell brengt binnenkort de Studio HD Edition op de markt, een high definition-mediaplayer met interne harde schijf van 500 GB tot 2 TB en DLNA-connectiviteit, zodat je hem eenvoudig kunt aansluiten op je thuisnetwerk.

De Packard Bell Studio HD Edition mediaspeler is afgewerkt in zwart glanzende pianolak en past dankzij zijn hoekige vorm en stijlvol ontwerp mooi in de huiskamer. Je sluit deze high-definitionspeler via HDMI aan op je flatscreen-tv. De maximale resolutie bedraagt 1080i (dus niet het nog scherpere 1080p). Hij heeft ook digitale optische en analoge geluidsuitgangen.
Dankzij de ondersteuning voor DLNA kan het apparaat media spelen van elke DLNA-compatibele computer of centrale netwerkschijf. Maar hij heeft ook zelf een interne 3,5-inch harde schijf met capaciteiten die variëren van 500 GB tot 2 TB.
Bovendien kunt u met de Packard Bell Studio HD Edition updates ontvangen van Yahoo! Weather en Yahoo! Finance (in het Engels), diapresentaties met Flickr-foto’s afspelen en door Picasa-webalbums bladeren.
Dankzij de PowerSave-technologie vermindert het energieverbruik tot 60 procent in ruststand. De Studio HD Edition schakelt zich ook automatisch in en uit op het moment dat een aangesloten pc wordt in- en uitgeschakeld.
De speler heeft geen ventilator en werkt dus fluisterstil.
De Studio HD Edition wordt geleverd met een afstandsbediening en met composite A/V-, YPbPr-, HDMI- en USB 2.0-kabels. Ook wordt een WiFi dongle 802.11b/g/n meegeleverd, zodat je deze mediaspeler kunt aansluiten op je draadloze netwerk.
De Packard Bell Studio HD Edition mediaspeler is verkrijgbaar vanaf september. De prijs is nog niet bekend.

Foto van Packard Bell
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

2 REACTIES

  1. Waar ik al lang naar op zoek ben is een media speler waarbij ik mijn muziek kan afspelen op een handige manier en zonder mijn TV te moeten opzetten. Voor een film of zo, moet je je TV opzetten en kan het navigeren dus verlopen via de TV maar voor muziek vind ik het best wel onhandig om de TV te moeten opzetten. Tot nu toe heb ik enkel de logitech squeezebox duet gevonden die een oplossing biedt, maar die is vrij beperkt in de media die hij kan afspelen dacht ik. Als iemand een oplossing heeft … .

    • Logitech heeft nog meer apparaten in het Squeezebox-gamma. Als je de gratis Squeezebox Server installeert op je pc dan kun je zowat alles afspelen, oa via transcoderen van het ene formaat naar het andere. In de audio-video test afdeling van deze site vind je enkele besprekingen van Squeezebox’en.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.