Comfortabele oortjes met transparante basweergave

0
169
Teufel Aureol Groove

Teufel Aureol Groove (© ; licentie: )

Teufel, fabrikant van luidsprekersystemen, brengt zijn eerste set oortjes op de markt. Onze Duitse vrienden maken er direct een succesnummer van. Hun site laat weten dat de oortjes momenteel uitverkocht zijn “due to high demand”. We kijken even of het succes van de AC 9035 PH Aureol GROOVE in-ear headphones terecht is.

Het is reeds lang bij veel mensen geweten dat de oortjes, die standaard geleverd worden bij mp3-spelers als de iPod, een ramp zijn op elk gebied. Ze zitten oncomfortabel, isoleren je niet van storend achtergrondlawaai en geven een flets geluid.
De stijgende populariteit van traditionele koptelefoons komt dan ook niet als een verrassing. Ze geven een betere geluidskwaliteit, zitten comfortabeler en zouden het gehoor sparen voor de kwalijke gevolgen van in-ear phones.
Toch brengen verschillende bedrijven ook high end in-ear phones uit die comfortabel zitten en een goede geluidskwaliteit leveren. Deze oortjes bieden een licht alternatief op de iets loggere koptelefoons. Bovendien filteren zij achtergrondlawaai goed genoeg weg opdat je je mp3-speler op een onschadelijk volume kunt zetten. Nu introduceert dus ook de Duitse hififabrikant Teufel in-ear headphones.

In de doos
Teufel houdt de verpakking van de AC 9035 PH Aureol GROOVE oortjes zeer bescheiden. Laten we dit beschouwen als goed nieuws. Teufel lijkt ervoor gekozen te hebben de volle 69 euro te spenderen aan goede oortjes en niet aan goede looks. Een kartonnen doos met daarin een stukje plastic bieden plaats aan de oortjes, twee extra siliconen dopjes voor kleinere of grotere gehooringangen en een etui om de oortjes op te bergen.

1
2
3
Vorig artikelHigh-end 3D gaming laptop
Volgend artikelAdam Savage van Mythbusters over hoe hij problemen oplost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.