Comfortabele oortjes met transparante basweergave

0
169

Technische kenmerken
De oortjes hebben een frequentiebereik van 20Hz tot 20 kHz en een impedantie van 16 ohm. Deze kenmerken zijn vrij standaard voor in-ear headphones. Net zoals andere headphones, zijn de oortjes voorzien van een “minijack” 3,5mm audioaansluiting en passen ze dus de meeste mp3-spelers en smartphones. De oortjes zijn gemarkeerd met een L en R voor het linkse en rechtse oor.

Teufel Aureol Groove verpakking

Teufel Aureol Groove verpakking (© ; licentie: )

De lengte van de kabel is 1,05 m. Dit garandeert een volledige bewegingsvrijheid tijdens het dragen van de oortjes. De kabeltjes zijn vrij dun en zien er dus ietwat fragiel uit. Dit kan gezien worden als een minpunt. Teufel garandeert echter dat de kabeltjes intensief getest zijn en heel robuust zijn. De oortjes zelf zitten in een metalen behuizing, wat ze zeer stevig maakt.
We kunnen de dunne kabeltjes mogelijk verklaren vanuit het opzicht van bewegingsvrijheid. Hoe zwaarder je kabeltjes zijn, hoe harder ze trekken aan je oren tijdens het bewegen. Misschien heeft Teufel geprobeerd met zo’n licht mogelijke kabeltjes het draagcomfort te verhogen. Dit kan ook verklaren waarom op de kabel geen geluidsregelaar zit. Dit zou een handig kenmerk zijn, maar verhoogt opnieuw het gewicht dat aan je oren trekt.

1
2
3
Vorig artikelHigh-end 3D gaming laptop
Volgend artikelAdam Savage van Mythbusters over hoe hij problemen oplost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.