Documenten in verschillende formaten consolideren

0
71

PDF Server en gDoc Creator
Naast Fusion bevat het gDoc-softwaregamma van Global Graphics ook nog gDoc PDF Server en gDoc Creator. PDF Server doet letterlijk wat de naam zegt. Het deelt PDF’s over het netwerk naar de gebruikers toe. Zo’n PDF Server is de ruggengraat van veel documentbeheersystemen.

gDoc Fusion Assembly-view (documentconsolidatie)

gDoc Fusion Assembly-view (documentconsolidatie) (© ; licentie: )

gDoc Creator is het onderdeel van gDoc Fusion dat eender welk document kan omzetten naar PDF of XPS. Het laat je toe deze documenten aan te maken en te bewerken.

Conclusie
gDoc Fusion maakt het bekijken en omzetten van verschillende documenten inderdaad heel wat makkelijker. Het is een ideaal hulpmiddel om documenten in verschillende formaten te consolideren tot een document in een universeel leesbaar en afdrukbaar formaat. Wij hadden wel graag gezien dat de omzetting intelligenter zou zijn in verband met de keuze voor een staande of liggende paginaindeling. gDoc Fusion is erg gebruiksvriendelijk en kan dus ook worden gebruikt door minder technisch onderlegde medewerkers. Je kunt gDoc Fusion overigens dertig dagen lang gratis uitproberen.

(86/100)

Adviesprijs
€ 65 voor studenten en thuisgebruikers; € 100 voor de standaardeditie;
Foto van Global Graphics
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
Vorig artikelToshiba netbook met Android besturingssysteem
Volgend artikelLichte zakelijke laptop in geborsteld aluminium
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.