Home Bedrijven

Documenten in verschillende formaten consolideren

0
69

Global Graphics gDoc Fusion

In een bedrijf of organisatie doen vaak heel wat verschillende documenten de ronde. Meestal hebben die allemaal verschillende bestandsformaten. Documentbeheer zou eenvoudiger verlopen, mochten al die documenten beheerd kunnen worden met een uniforme interface. Global Graphics probeert daar met gDoc Fusions iets aan te doen.

Het Britse bedrijf Global Graphics is gespecialiseerd in software die met afdrukken en documentbeheer te maken heeft. gDoc Fusion is software om bedrijfsdocumenten te beheren die in verschillende formaten bestaan. Je zou het kunnen omschrijven als een documentconsolidator. De nieuwe versie ondersteunt een brede waaier aan documentformaten, met inbegrip van alle Microsoft Office-formaten, Adobe PDF, Microsoft XPS, OpenOffice, RTF, jpg, png, html en opml: meer dan 200 in totaal, waaronder ook een aantal oude formaten zoals WordPerfect. Een volledig overzicht van alle formaten die gDoc Fusion kan importeren vind je in dit pdf-document.

Interface
gDoc Fusions heeft een gebruiksvriendelijke interface en kan dus door iedereen binnen het bedrijf worden gebruikt om ondersteunde documenten zo snel mogelijk mee te openen en te consolideren.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.