Multifunctioneel werkpaard van Xerox

0
35
Xerox Workcentre 7120

Xerox Workcentre 7120 (© ; licentie: )

Xerox breidt het WorkCentre gamma multifunctionals uit met een A3 kleurentoestel dat is uitgerust met toepassingen voor documentbeheer die de dagelijkse taken op kantoor eenvoudiger maken.

De Xerox WorkCentre 7120 all-in-one print kleur en zwart-wit documenten met een snelheid tot 20 pagina’s per minuut. De printer gebruikt de nieuwe EA-Eco toner, die een laag energieverbruik tijdens het printen mogelijk maakt. De EA-Eco toner produceert kleinere en meer consistente tonerdeeltjes die zorgen voor haarscherpe tekst en helderder kleurenafbeelding, aldus Xerox.

Documentbeheer
Het WorkCentre 7120 is uitgerust met toepassingen voor het beheer van documenten. Zo kan de multifunctional documenten gelijktijdig versturen naar e-mail-, netwerk- en contentmanagementsoftware. De 7120 scant tot 55 afbeeldingen per minuut, kan scannen naar en printen vanaf een USB-geheugenstaaf en ondersteunt fax over IP.

Milieu
Om de impact op het milieu te verminderen verbruikt deze WorkCentre slechts 3 Watt in de slaapstand. De Earth Smart printerdriver attendeert de gebruiker op besparingsmogelijkheden, zoals dubbelzijdig printen. De multifunctional kan met ‘Printer defaults’ instellingen onder een naam opslaan voor hergebruik en met ‘Applicatie defaults’ worden alle print-instellingen van een programma vastgelegd en in het vervolg automatisch bij dat programma gebruikt. Zo worden Outlook-bestanden altijd op A4 in zwart-wit, twee op één pagina en dubbelzijdig geprint, terwijl AutoCAD op A3, enkelzijdig en in kleur wordt geprint.

Workflow
De WorkCentre 7120 ondersteunt het Xerox Extensible Interface Platform (EIP), een technologie die kan worden ingezet voor het maken van workflowapplicaties op maat. Zo kan bijvoorbeeld een advocatenkantoor informatie inscannen die rechtstreeks in het juiste cliëntdossier wordt opgeslagen, zonder daarbij de gegevens van de cliënt in te hoeven geven.

Beschikbaarheid en prijs
De Xerox WorkCentre 7120 heeft een adviesprij vanaf € 5.490.

Foto van Xerox
Website: Xerox
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMio vernieuwt Spirit serie navigatiesystemen
Volgend artikelMP3 en iPod dock met FM radio en wekker
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.