Mio vernieuwt Spirit serie navigatiesystemen

0
155
Mio Spirit 575

Mio Spirit 575 (© ; licentie: )

Mio brengt drie nieuwe modellen in de Spirit serie gps-systemen op de markt. De nieuwe navigatietoestellen zijn voorzien van IQ Routes, een toepassing die gebruik maakt van actuele rij-informatie voor een snellere en efficiëntere routeberekening.

De Mio Spirit 470, 475 en 575 systemen hebben een aantal toepassingen aan boord voor een betere navigatie. Zo zijn ze voorzien van IQ Routes, een toepassing die rekening houdt met filevorming op drukke momenten zodat je deze al vooraf kan vermijden. Om IQ Routes zo actueel mogelijk te houden, wordt informatie verzameld van miljoenen bestuurders. Daarnaast hebben de drie toestellen de functie LearnMe, een toepassing die leert van de rijstijl van de bestuurder en op basis daarvan routes en aankomsttijd aanpast.

QuickSpell
De Spirit 470 en 475 hebben een 4,3-inch beeldscherm en de Spirit 575 een 4,7-inch breedbeeldscherm. Alledrie ondersteunen ze 3D-weergave, rijbaanbegeleiding, waarschuwingen voor snelheidcamera’s en tekst naar spraak met gesproken straatnamen. Nieuw is ook het QuickSpell toetsenbord, dat op intuïtieve wijze suggesties geeft terwijl je typt, zodat de ingave sneller verloopt. De Spirit 475 en de Spirit 575 zijn ook verkrijgbaar in een variant die uitgerust is met Live TMC. De service waarmee de toestellen live verkeersinformatie ontvangen, is gratis bij Mio.

Prijs en beschikbaarheid
De Mio Spirit 470, 475 en 575 navigatiesystemen zijn vanaf half mei verkrijgbaar. De prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Mio Technology
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNog intuïtiever fotograferen met touchscreen
Volgend artikelMultifunctioneel werkpaard van Xerox
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.