Kleinzakelijke laptop met scherpe prijs

0
44

Dankzij de Intel Core i3 M330 processor en het 64-bit besturingssysteem kan deze laptop maximaal 8 GB geheugen adresseren. Standaard is 4 GB geïnstalleerd. Dat werkgeheugen moet je wel delen met het videogeheugen van de Intel HM55 grafische chip (tot 1.696 gedeeld videogeheugen onder een 64-bit besturingssysteem). Er is een beveiligingschip, een vingerafdruklezer en software om de laptop te versleutelen. Toshiba levert ook nog allerlei andere hulpprogramma’s mee, zoals een programma om heel precies het stroomverbruik te regelen en te meten. Deze laptop heeft ook een Toshiba-dockingaansluiting.
Alle verdere technische specificaties van deze laptop vind je op de laatste pagina van dit artikel.

Prestaties
We lieten dezelfde benchmarks op deze Toshiba Satellite los als we gebruikten voor de Dell Vostro V13. Zoals te verwachten was presteert de Toshiba Satellite Pro S500-115 dankzij zijn zwaardere processor heel wat beter. De PCMark Vantage benchmark-score bedraagt 4.438 punten. Dat is bijna evenveel als bij de veel duurdere Lenovo ThinkPad W700ds die we een hele tijd geleden testten.

1
2
3
4
5
Vorig artikelDuo smartphones voor het sociale en muzikale leven
Volgend artikelLaserprinters met Plug & Print technologie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.