Duo smartphones voor het sociale en muzikale leven

1
28
Sony Ericsson Zylo en Spiro

Sony Ericsson Zylo en Spiro (© ; licentie: )

Sony Ericsson kondigt naar eigen zeggen twee betaalbare Walkman-telefoons aan waarmee je naar muziek kan luisteren terwijl je via sociale netwerken contact houdt met familie en vrienden.

De Sony Ericsson Zylo en de Sony Ericsson Spiro zijn beide slidermodellen. Ze zijn ontworpen volgens het ‘human curvature’ model, dat in het hele Sony Ericsson-assortiment consistent is doorgevoerd, en hebben een ergonomisch toetsenbord. Deze Walkman-telefoons bieden met een druk op de knop toegang tot netwerksites, zoals Twitter of Facebook. Je kan foto’s opladen naar Flickr en Picasa, of video’s rechtstreeks op YouTube zetten. Ook zijn ze uitgerust met TrackID muziekherkenning, waarmee je de titel en artiest van een liedje waarnaar je luistert kan opzoeken.

De Spiro heeft een 2,2-inch TFT-scherm met een QVGA resolutie (240 x 320 pixels). De Zylo heeft een 2,6-inch TFT-scherm met dezelfde QVGA-resolutie. Ook de camera’s verschillen tussen beide Walkman-telefoons: de Spiro heeft een 2 megapixel camera, terwijl de Zylo een 3,2 megapixel camera aan boord heeft en ook geotagging biedt. Beide toestellen ondersteunen tot 16 GB microSD geheugenkaarten om het interne geheugen van 5 MB (Spiro) en 260 MB (Zylo) uit te breiden.

Prijs en beschikbaarheid
Zowel de Sony Ericsson Spiro als Zylo zullen in het derde kwartaal 2010 te koop zijn. Hoe betaalbaar beide Walkman-telefoons zullen zijn, kunnen we niet zeggen. De prijzen werden immers nog niet meegedeeld.

Foto van Sony Ericsson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMobiel scannertje van HP
Volgend artikelKleinzakelijke laptop met scherpe prijs
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.