Home Hardware

Mobiel scannertje van HP

0
32

HP Scanjet 1000 Professional (© ; licentie: )

Onlangs pakte Lenco uit met de HS-100 draagbare scanner. Ook HP kondigt nu een scanner voor onderweg aan met de Scanjet 1000 Professional.

De compacte Scanjet 1000 Professional (L2722A) is de eerste draagbare scanner van HP. Het scannertje weegt 0,64 kg zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. HP levert een draagtas bij het apparaat. De mobiele scanner wordt gevoed via de Hi-speed USB 2.0-poort van de pc of notebook, zodat je geen batterijen of een stroomadapter nodig hebt. De Scanjet 1000 Professional scant met snelheden tot 5 pagina’s per minuut met een scanresolutie tot 600 dpi en kan ook dubbelzijdig scannen in één scangang.

software
De Scanjet 1000 Professional kan A4 documenten en formulieren met een lengte tot 86 cm naar verschillende bestandsformaten scannen: PDF, TIFF, JPEG, Microsoft Word. Met Nuance PaperPort kan je gescande documenten en afbeeldingen organiseren, archiveren en delen. Met Nuance OmniPage kan je scans omzetten in bewerkbare en deelbare bestanden. NewSoft Presto! BizCard Reader software dient om visitekaartjes en kaarten met reliëf te scannen en te organiseren.

Prijs en beschikbaarheid
De HP Scanjet 1000 Professional is al te koop en kost € 249 euro.

Foto van HP
Website: Visit Website Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.