Kleinzakelijke laptop met scherpe prijs

0
44

Uiterlijk
De Toshiba Satellite Pro S500-11 is volledig in het zwart uitgevoerd. De kast is in mat afgewerkt en is lichtjes geribbeld, zodat het kunststof lijkt op leder. Het blijft al met al toch een vrij saai, gewoon design, maar dat is wellicht ook iets wat waar de meeste zakelijke gebruikers de voorkeur aan geven. Deze laptop heeft een volwaardig toetsenbord met apart numeriek klavier. Het aanraakgevoelig vlak onder het toetsenbord is van het multitouch-type. Je kunt dus bijvoorbeeld foto’s of webpagina’s vergroten en verkleinen met speciale vingerbewegingen. Het led-verlichte 16:9 scherm heeft een diagonaal van 15,4 inch en biedt een resolutie van 1366 x 768 pixels. In de schermrand is een HD webcam ingebouwd (1280 x 800 pixels resolutie).

Toshiba Satellite Pro S500-115

Ook met deze Toshiba Satellite Pro S500-115 kun je vaak niet surfen op de trein bij gebrek aan zendmasten (© ; licentie: )

Uitrusting
De uitrusting is erg compleet, met inbegrip van een geheugenkaartlezer en een multi dvd-recorder. Naast een gewone vga-aansluiting heeft de Satellite Pro S500-11 ook nog een mini-DisplayPort-uitgang. Via een apart aan te schaffen verloopkabel kun je er dus ook een HDMI-videosignaal uit puren.

Displayport naar hdmi kabel

Displayport naar hdmi kabel (© ; licentie: )

1
2
3
4
5
Vorig artikelDuo smartphones voor het sociale en muzikale leven
Volgend artikelLaserprinters met Plug & Print technologie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.