Aluminium Chromebook met groot scherm

0
60
Acer lanceert de Chromebook 14 CB3-431 die een batterijlevensduur tot veertien uur biedt. De nieuwe Chromebook heeft een 14-inch ips-scherm en een volledig aluminium behuizing.

Het chassis van de nieuwe Acer Chromebook 14 CB3-431 is gemaakt van aluminium, terwijl de meeste andere Chromebooks die je vandaag kunt kopen van kunststof zijn vervaardigd. De nieuwe Chromebook heeft een groot ips-scherm met een diagonaal van 14 inch. Het is verder de eerste Chromebook met twee usb 3.1-poorten.

Het scherm is naar keuze verkrijgbaar met Full HD (1920 x 1080) of HD (1366×768) resolutie. Bij beide schermen bedraagt de kijkhoek 170 graden. Dankzij ComfyView reflecteert het scherm minimaal, zodat je er lange tijd op kunt werken zonder vermoeid te raken.

De 720p webcam biedt High Dynamic Range beelden, evenals een breed blikveld, zodat meerdere vrienden, studenten, of collega’s kunnen worden gezien tijdens de videoconferentie.

De modellen met een HD scherm bieden tot veertien uur autonomie. Ga je voor het Full HD scherm dan bedraagt de autonomie nog altijd een erg ruime twaalf uur.

De Acer Chromebook 14 is naar keuze verkrijgbaar met een Intel Celeron quad-core of dual-core processor N3060. Het werkgeheugen is naar keuze 2 GB of 4 GB dual channel LPDDR3 SDRAM. De opslagruimte is 16 GB of 32 GB groot, aangevuld met cloudopslag bij Google Drive.

De draadloze netwerkchip ondersteunt 2×2 MIMO 802.11ac/a/b/g/n wifi. De Bluetooth-chip is Bluetooth 4.2 compatibel.

Acer CB3-431 Chromebook

Acer CB3-431 Chromebook (© ; licentie: )

De Acer Chromebook 14 CB3-431 heeft geen ventilator en werkt dus fluisterstil. Deze laptop is 17 mm dik en weeg 1,55 kg.

De Acer Chromebook 14 CB3-431 is verkrijgbaar vanaf €299.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelFull HD laptop met Chrome OS
Volgend artikelVerlicht gaming-keyboard met mechanische toetsen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.