Creatieve softwarebundel van Adobe

0
338

Soundbooth CS4
Gebruikers van Soundbooth CS3, software voor het toevoegen van muziek en geluidseffecten aan videobeelden, vroegen ondersteuning om meerdere bestanden tegelijk te kunnen bewerken. Dankzij multitrack support komt Adobe aan deze wensen tegemoet en is het nu mogelijk te werken aan meerdere mono- en stereobestanden tegelijk. Net als in Premiere Pro CS4 treffen we ook in Soundbooth CS4 de Speed Search functie aan. Hier kunnen ook weer de gesproken dialogen omgezet worden in metadata (transcripties). Als laatste interessante functie vermelden we Automatic volume correction. Dankzij deze functie kun je het volume aanpassen met een muisklik. Je kunt ook de volume-matching functie gebruiken om snel het volume van meerdere fragmenten gelijk te stellen.

Conclusie
Vanwege de complexiteit hebben we niet elke nieuwe functie of interessante details kunnen vermelden. De vernieuwingen zijn vooral gericht op tijdsbesparing. De prijzen voor de verschillende bundels zijn niet mals, maar heel wat van deze programma’s zijn vrijwel onmisbaar voor de professionele grafische- en web-designer. Gelukkig bent u niet verplicht de Master Collection te kopen als u niet alle functies daarvan nodig hebt. U kunt ook opteren voor een van de goedkopere bundels.

(90/100)
SysteemvereistenWindows: 2GHz of snellere processor voor DV; 3.4GHz voor HDV; dual 2.8GHz voor HD, Microsoft Windows XP met Service Pack 2 (Service Pack 3 aanbevolen) of Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate, of Enterprise met Service Pack 1 (gecertificeerd voor 32-bit Windows XP and Windows Vista), Min. 2GB RAM, Min. 24,3GB vrije schijfruimte voor installatie (meer ruimte nodig tijdens de installatie), 1,280×900 scherm met OpenGL 2.0 compatibele grafische kaart, DVD-ROM drive, DVD+-R brander voor het branden van DVD’s, Blu-ray brander voor het branden van Blu-ray Discs.
Adviesprijs
ca. 2727 euro voor de CS4 Master Collection; geregistreerde gebruikers van eerdere versies kunnen upgraden naar Adobe CS4 Master Collection vanaf ca. 999 euro (excl. BTW). De Design Premium, Design Standard, Web Premium, Web Standard en Production Premium bundles kosten tussen 976,00 en 2727,00 euro. Een vergelijking tussen de verschillende versies vind je op de website van Adobe.
Foto van Adobe
Website: Bezoek Website Website: Bezoek Website Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
6
Vorig artikelDictafoons met handig USB Docking Station
Volgend artikelKleinzakelijke router met hoge doorvoersnelheden