Dictafoons met handig USB Docking Station

0
49
Philips LFH0888

Philips LFH0888 (© ; licentie: )

Philips introduceert twee digitale memorecorders in de Voice Tracer serie die worden geleverd met een USB Docking Station zodat je digitale dictaten gemakkelijk kan overdragen en de batterij van de dictafoons ook eenvoudig kan opladen.

De Voice Tracer LFH0888 en Voice Tracer LFH0868 zijn de eerste digitale memorecorder sets van Philips met een USB Docking Station. Beide dictafoons hebben een geheugencapaciteit van 573 uur in mp3 stereo. De LFH0888 biedt ook een PCM-stand voor ongecomprimeerd opnemen in cd-kwaliteit.

Zoom
Beide Voice Tracer sets hebben een zoomfunctie met drie instellingen om gerichte opnamen te maken in diverse geluidsomgevingen, zoals persconferenties, lezingen, vergaderingen of (zakelijke) gesprekken. Met de ingebouwde indexfunctie kan je opnamemarkeringen eenvoudig opnieuw oproepen. De LFH0888 en de LFH0868 memorecorders bieden ook de mogelijkheid om spraakgeactiveerde opnamen te maken. Bij activering start de opname automatisch zodra geluid weerklinkt en stopt zodra het geluid wegvalt. De LFH0888 set is ook uitgerust met een stereo-radio. Je kan radio-uitzendingen ook opnemen.

USB
Dankzij het USB Docking Station hebben de multifunctionele voice recorders altijd een vaste plek en kan je ze gemakkelijk opladen. Ook kan je de digitale dictaten, notities, verslagen of rapportages snel overzetten naar pc of laptop, zodat je ze kan bewerken of doorsturen via e-mail. De dictafoons beschikken over vier mappen waarin je maximaal 99 opnamen kan bewaren.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Philips Voice Tracer LFH0888 set heeft een adviesprijs van 249,95 euro, terwijl de adviesprijs van de Voice Tracer LFH0868 set 199,99 euro bedraagt. De digitale memorecorders worden geleverd met een hoesje, een stereoheadset en dasspeldmicrofoon voor handenvrij opnemen.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMet risico op overvolle netwerken, op naar riante mobiele toekomst
Volgend artikelCreatieve softwarebundel van Adobe
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.