Pocket camcorder met hoogste videoresolutie

0
54

Gelukkig zit er aan de onderkant een statiefschroef waarmee je indien nodig wel stabiele beelden kunt opnemen. Bij verminderde lichtomstandigheden kun je nog altijd filmen, maar dan zit er wel wat meer ruis op het beeld. De beeldkwaliteit is alleszins meer dan goed genoeg voor Youtube of ander internetgebruik.

Conclusie
De JVC Picsio GC-FM1 HD Memory Camera levert een goede beeldkwaliteit voor zo een kleine camcorder. Het trillen is wel een probleem, maar dat ligt eerder aan het type apparaat dan aan de intrinsieke kwaliteiten ervan. Deze pocket camcorder werkt gebruiksvriendelijk en heeft wat meer mogelijkheden dan de concurrentie (hogere resolutie, direct foto’s nemen, ingebouwde stabilisator, macrofunctie). Je betaalt er echter ook wat meer voor. Aan jou om te beoordelen of hij deze meerprijs waard is.

(85/100)

SysteemvereistenMicrosoft Windows XP (SP 2) of hoger; 512 MB RAM-geheugen; USB-poort.
Adviesprijs
€ 199 (zonder geheugenkaartje)
1
2
3
4
Vorig artikelKrachtige, maar betaalbare werkstations en monitoren van HP
Volgend artikelZakelijke laptops met nieuwe Intel i7 processor
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.