Waterdichte Picsio pocketcamcorder van JVC

0
37
JVC Picsio GC-WP10

JVC Picsio GC-WP10 (© ; licentie: )

JVC kondigt twee Full HD mini-camcorders aan waaronder een model waarmee je ook onder water video’s kan opnemen en foto’s kan maken.

De Picsio GC-WP10 en GC-FM2 zijn JVC’s nieuwste Full HD pocketcamcorders. Beide modellen hebben voor een groot deel dezelfde specificaties. Ze zijn uitgerust met een 1/3,2″-bsi-cmos-beeldsensor die volgens JVC ook bij weinig licht goede prestaties levert. De camcorders kunnen naast Full HD 1080 (1920 x 1080/30p) video-opname ook 5 megapixel foto’s maken. De GC-WP10 en GC-FM2 maken gebruik van sd/sdhc/sdxc geheugenkaartjes en ondersteunen ook Eye-Fi-sd-geheugenkaartjes met draadloze functionaliteit. Om ze aan te sluiten op een televisie zijn beide Picsio camcorders uitgerust met een mini-HDMI-uitgang. Het GC-FM2 model, dat de FM1 opvolgt die we vorig jaar hebben getest, heeft een ingebouwde, uitschuifbare usb-connector. De Picsio GC-WP10 met een gewone usb-aansluiting heeft een behuizing die waterdicht is tot een diepte van drie meter. Beide Picsio modellen bieden een timelapse-opnamefunctie en kunnen video opslaan in Apple’s iFrame-formaat.

Prijs en beschikbaarheid
De JVC Picsio GC-FM2 en Picsio GC-WP10 pocketcamcorders zullen vanaf september te koop zijn voor adviesprijzen van respectievelijk € 18 en € 250.

Foto van JVC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDigitale camera met nieuw optisch systeem
Volgend artikelNieuwe memorecorders met ClearVoice-technologie van Philips
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.