Camcorder voor rechts- en linkshandigen

0
38
Samsung HMX-Q10

Samsung HMX-Q10 (© ; licentie: )

Samsung kondigt een compacte Full HD camcorder aan met nieuwe Switch Grip-technologie die er voor zorgt dat de oriëntatie van het lcd-scherm zich aanpast aan hoe je de camcorder vasthoudt.

De Samsung HMX-Q10 maakt opnamen in 1920 x 1080/60i Full HD. De camcorder kan ook dubbelen als fotocamera dankzij de 5 megapixel BSI CMOS sensor, die tweemaal de gevoeligheid heeft van een normale CMOS sensor. De HMX-Q10 is ook de eerste camcorder met Switch Grip met Easy Operation via het 2,7-inch lcd-scherm. Daardoor kun je ook vanuit moeilijke posities opnames maken, want het lcd-scherm draait automatisch mee. De HMX-Q10 is hierdoor ook bruikbaar voor linkshandigen. Easy Operation geeft je op het lcd-scherm toegang tot diverse functies. De camcorder is ook uitgerust met de vernieuwde versie van Samsung’s Smart Auto Scene Recognition-technologie. Deze technologie analyseert de helderheid, beweging, kleur en het onderwerp, waarna de camcorder automatisch de instellingen kiest voor het beste resultaat.

Met Samsung’s Record Pause-technologie kan je korte pauzes nemen tijdens het filmen, waardoor je de bestanden niet aan elkaar hoeft te plakken na het filmen. Er is ook een een Easy Manual Mode-instelling met een reeks eenvoudig te gebruiken handmatige instellingen, zoals White Balance, Exposure Values, Backlighting en Self Timer. Met de nieuwe Art Film-functie kun je speciale effecten toevoegen zoals Time Lapse en Black & White.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Samsung HMX-Q10 is verkrijgbaar vanaf maart voor een verkoopadviesprijs van € 299.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel3D chat is er binnen vijf jaar, voorspelt IBM
Volgend artikelBetalen voor wat even goed gratis kan
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.