Tover je pc om in een gebruiksvriendelijke multimedia-studio

0
66

Soms kan dat erg nadelig zijn. Gebruik deze functie dus verstandig en als hulpmiddel, een goed genomen foto heeft nog steeds de voorkeur! Bijsnijden behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.
Ook vermeldenswaard zijn de makeover-gereedschappen. Zie je die bruine rooktanden liever niet op de foto? Geen probleem, we kleuren tanden in een handomdraai wit. Ook je gelaat een bruinere tint geven, is een fluitje van een cent.

Projecten
Na het bewerken, zijn we toegekomen aan het maken van een klein project. Bij de start van het nieuwe jaar hoort natuurlijk een kalender. Een kalender is in no-time gemaakt, net als een fotoboek. Als uitvoerwijze kan je kiezen voor bijvoorbeeld e-mail, online afdrukken bestellen, afdrukken en opslaan. Handig is de ‘Autovullen-functie’. Deze functie vult het fotoboek automatisch aan de hand van de door jou gekozen foto’s. Handig als je niet veel tijd hebt! Manueel wijzigingen aanbrengen kan gelukkig ook als je kiest voor autovullen. Diavoorstellingen met foto’s en video’s kan je snel maken. Pan- en zoomeffecten en dies meer worden immers automatisch toegepast op fragmenten en foto’s.

Delen
De fans van social networking sites en mediasites als Facebook, Flickr en YouTube kunnen hun hartje ophalen. Het is immers betrekkelijk eenvoudig om via Corel Digital Studio 2010 je projecten te delen met de wereld. Natuurlijk moet je een geregistreerd gebruiker zijn van dergelijke sites om er gebruik van te maken, dat spreekt.
Niet zo ‘sociaal’ aangelegd? Geen probleem, ook via e-mail kan je eenvoudig je media delen.

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelMS Office 2010: Outlook preview
Volgend artikelVoor de eigenzinniger surfer