Home Nieuws

Software om zelf met 3D aan de slag te gaan

0
45

Roxio brengt een nieuwe versie van zijn foto- en videobewerkingssoftware op de markt die alles aan boord heeft om 3D-foto’s en -video’s te creëren, capteren, bewerken en delen.

Roxio Creator 2011 en Creator Pro 2011 is de eerste digitale mediasuite die de mogelijkheid biedt om 3D-films te bewerken, ook al beschik je niet over een 3D-camera. De software is in staat om 2D-films en -foto’s te converteren naar 3D. Roxio Creator 2011 ondersteunt ook 3D-camera’s zoals de onlangs aangekondigde Fujifilm FinePix REAL 3D W3. Ook zonder 3D-tv kan je van je eigen creaties genieten in 3D via een stanaard pc en een 3D-bril. Bij de softwarewordt een kartonnen 3D-bril geleverd. Om 3D-content af te spelen op een tv-toestel kan de software AVCHD discs branden die je kans afspelen op een Blu-rayspeler.
Met de Roxio Streamer functie kan je je mediabestanden aanspreken via een webbrowser en van elke pc of aangesloten apparaat in je thuisnetwerk.

Prijs en beschikbaarheid
Roxio Creator 2011 heeft een adviesprijs van € 69,99. Roxio Creator 2011 Pro kost € 89,99 en biedt extra’s zoals ondersteuning voor Blu-ray Disc authoring en extra toepassinen zoals Sonicfire Pro voor het creëren van soundtracks, SoundSoap SE voor ruisonderdrukking voor audio- en videobestanden, BackOnTrack 4, een back-up en herstelsuite en Roxio Secure Burn voor het maken van een veilige back-up. Meer informatie vind je op de website van Roxio.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.