Acer Android smartphone met touchscreen en toetsenbord

8
383
Acer beTouch E130

Acer beTouch E130 (© ; licentie: )

Acer stelt de beTouch E130 voor, een nieuwe en erg compacte smartphone die is uitgerust met zowel een touchscreen, een volledig Querty- of Azerty-toetenbord als een trackball-functie.

Acer breidt het beTouch-gamma smartphones uit met de beTouch E130. Het toestel meet 115 x 62,5 x 11,5 mm en weegt 109 gram. De smartphone gebruik het Android 1.6 besturingssysteem waarvan er voor het einde van dit jaar een gratis upgrade naar Android 2.1 beschikbaar is. De beTouch E130 ondersteunt 3G, WiFi, Bluetooth en A-GPS. Daarnaast beschikt de Acer smartphone over een 3,2 megapixel camera, een microSD geheugenkaartsleuf en FM-radio. Het 2,6-inch lcd-scherm heeft een resolutie van 320 x 240 pixels en 65.000 beeldpunten. Voor het beheer en delen van multimediacontent is er Acer Spinlets en voor je sociale netwerken UrFooz.

Prijs en beschikbaarheid
De Acer beTouch E130 smartphone is verkrijgbaar in zwart of wit.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe memorecorders met ClearVoice-technologie van Philips
Volgend artikelSoftware om zelf met 3D aan de slag te gaan
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

8 REACTIES

  1. Daag muziek kan ik downloden en beluisteren ,maar als ik vidio ’s downlood wild hij niet afspelen licht het aan mijn e130 2.1 andriod foon laat zo spoedig iets weten ok greetz 🙂

    • hoi,

      ik heb deze mobiel niet, maar bij mijn huidige mobiel stond de energiebesparing aan en dan lichtte hij ook niet op als ik gebeld werd of een berichtje kreeg.

      Ik hoop dat ik je heb geholpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.