Peperduur topmodel afstandsbediening

0
221

eenvoudig gehouden. Er zijn drie tabbladen: Activiteiten, Apparaten en Instellingen. Die tab Instellingen bevat allerlei opties voor de 1100eu zelf: achtergronden, energiespaartijden, helderheidsinstellingen, dat soort dingen. Je kunt hier ook een IR-extender toevoegen: dat is een apparaat om de infraroodreikwijdte uit te breiden. In een normale huiskamer is dat niet nodig, deze UAB heeft echt een behoorlijk sterke IR-zender aan boord.
Met de tab Activiteiten definieer je alle activiteiten, met Apparaten alle apparaten. Logisch! Je moet eerst apparaten definiëren voordat je een activiteit kunt samenstellen, dat spreekt ook vanzelf.

Harmony Remote Software, Activiteiten hoofdscherm
Harmony Remote Software, Activiteiten hoofdscherm

Het configureren van een apparaat kon niet eenvoudiger. Je krijgt een wizard die vraagt naar het soort toestel (bijvoorbeeld een surroundversterker) en dan naar het merk en het model. Logitech raadt aan om eerst op een blad van al je toestellen de merk en model- of typeaanduiding op te schrijven voordat je aan de configuratie begint: zo heb je alle benodigde informatie beschikbaar. Je kunt van een apparaat de volledige configuratie bekijken desgewenst veranderen. Mochten er bepaalde toetsen niet of niet juist geconfigureerd zijn, dan kun je de originele AB gebruiken om de juiste toetsen aan te leren. Dat hoeft alleen voor die toetsen die je als fout beschouwt. Dan worden die toetsen toegevoegd. Je mag zulke wijzigingen ook nog aan een toestelconfiguratie aanbrengen als dat al opgenomen is in een activiteit.
Nadat je alle apparaten gedefinieerd hebt, stel je activiteiten samen. Logitech heeft al een aantal meest voorkomende activiteitentitels voorbereid. De vaakst voorkomende zijn: "TV kijken", "Cd’s luisteren" of "Radio luisteren". Je kunt de activiteiten noemen zoals je wil en er zoveel aanmaken als je maar wil. Ook

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelTrio instap spiegelreflexcamera’s
Volgend artikelDraadloze BlueTrack producten van Microsoft