Peperduur topmodel afstandsbediening

0
221

"Mediaspeler luisteren of kijken" en "Spelletjes spelen" zijn populair. Daarna vraagt de activiteitenwizard welke toestellen in deze activiteit horen, in welke volgorde deze ingeschakeld moeten worden en welke ingangen gekozen moeten worden. Daarbij onthoudt de Harmony welke apparaten al aan stonden en zet die dan natuurlijk niet opnieuw ‘aan’ (wat bij sommige merken ertoe zou leiden dat ze uitgezet zouden worden). De allereerste keer veronderstelt de UAB trouwens dat al je toestellen uit staan.

Harmony Remote Software, instellingen van een activiteit
Harmony Remote Software, instellingen van een activiteit

De configuratiesoftware is erg gebruiksvriendelijk en maakt wat ingewikkeld had kunnen zijn tot een fluitje van een cent. Van activiteiten kun je trouwens ook zelf configureren wat elke toets op je UAB moet doen. De configuratiesoftware stelt een schema samen voor een activiteit op basis van de toestellen die erin zitten, maar je kunt daar dus van afwijken. Het is overigens niet altijd perfect. Wij stelden nogal eens vast, dat activiteiten met spelers steevast de toetsen voor naar volgend of vorig hoofstuk springen niet gedefinieerd hadden terwijl het toestel zelf ze wel geconfigureerd had. Zoiets is echter snel op te lossen via de configuratiesoftware. In de activiteit even klikken op ‘Knoppen aanpassen’ en dan de toetsinstellingen bijwerken. Makkelijk!

Kritiek
We hebben een paar ernstiger punten van kritiek. Een erg irritant gebrek is dat de 1100eu af en toe reeds geprogrammeerde functies "vergeet". Dan onbreekt ineens een functie die er gisteren nog wel

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelTrio instap spiegelreflexcamera’s
Volgend artikelDraadloze BlueTrack producten van Microsoft