Peperduur topmodel afstandsbediening

0
221

macro. De 1100eu ondersteunt tot vijftien apparaten en die mag je in principe in zoveel activiteiten onderbrengen als je maar wil. Auteur dezes gebruikt een INDI HD-recorder om naar digitale tv te kijken (zoiets als een Telenet Digicorder). Bijgevolg vereist dat een activiteit "TV Kijken" die als volgt gedefinieerd is:

1. Zet de surroundversterker aan en kies de digitale ingang waarop de INDI-box aangesloten is.
2. Zet de tv aan en kies ingang HDMI1.
3. Zet de INDI-box aan.
Klaar!

De 1100eu toont dan een erg fraaie toetsenlay-out voor deze activiteit op het lcd-kleurenscherm. Als je het niet eens bent met de zichtbare lay-out, kun je dat wijzigen via de configuratiesoftware. Er is een softtoets om van een activiteit over te schakelen naar apparaten. Dan zie je een overzicht van de geconfigureerde toestellen (in een andere kleur dan die voor activiteiten) en kun je het gewenste toestel kiezen. Daarna krijg je een nogal saaie toetsenopsomming voor dat toestel en is onder andere de mooie afspeelroos met play, pause, stop ffw, rev, skipnext en skipprev die bij activiteiten te zien is, helaas verdwenen. Daar zou Logitech nog iets extra’s kunnen doen. Toegegeven, de meeste mensen zullen voornamelijk met een activiteit werken en niet snel naar een specifieke toestelbediening willen grijpen. Maar als je dat toch doet, zou dezelfde leuke interface als voor activiteiten wel aardig zijn.

Harmony Remote Software, Instellingen - opties wijzigen
Harmony Remote Software, Instellingen – opties wijzigen

Configuratie
Zoals eerder aangehaald configureer je de Harmony UAB’s via de configuratiesoftware Harmony Remote Software. Ondertussen zit die al aan versie 7.5. Logitech heeft de hele configuratie-interface erg

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelTrio instap spiegelreflexcamera’s
Volgend artikelDraadloze BlueTrack producten van Microsoft