Nuki Smart Lock

Deuren openen en sluiten met je smartphone

0
Nuki Home Solutions lanceert een slim deurslot om een deur te openen en te sluiten met een smartphone via Bluetooth- en WiFi-verbinding. Installatie van een Nuki Smart Lock kan op alle Europese cilindersloten.

Met het Nuki Smart Lock heb je geen sleutel meer nodig hebt om een deur te openen of te sluiten. Openen en sluiten gebeurt via een smartphone. De Nuki Bridge zorgt voor de internetverbinding en is voortdurend verbonden met Nuki via Bluetooth of WiFi.

Je hoeft je smartphone niet uit je zak te halen om je voordeur te openen, want dankzij de Auto-Unlock-functie wordt ze automatisch geopend als je aankomt en vergrendeld wanneer je het huis verlaat.

Via je smartphone kan je de status van het deurslot raadplegen. Nuki is beschikbaar voor zowel Android- als Apple-gebruikers.

Voor gezinsleden die geen smartphone hebben is er de Nuki Fob, een kleine afstandbediening om het Nuki slot te openen.

Nuki versleutelt de communicatie tussen slot en smartphone met een symmetrische 256-bits encryptie (Xsalsa20).

Het smart Lock is ook eenvoudig te verwijderen, zodat je het kan hergebruiken mocht je verhuizen.

Nuki slimme deursloten werken op vier standaard batterijen. Je krijgt een melding via de app als je de batterijen dient te vervangen.

Nuki Smart Lock

Het Nuki Smart Lock heeft een adviesprijs van €229. Een Nuki Combo, bestaande uit een Nuki Smart Lock en een bijhorende netwerkbrug, kost €299. De prijs van een Nuki netwerkbrug bedraagt €99 en van de Bluetooth Nuki Fob €39.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.