Logitech universele afstandsbediening regelt ook Philips Hue verlichting

0
81
Logitech breidt het Harmony gamma universele afstandsbedieningen uit met twee modellen waarvan één de mogelijkheid biedt ook de Philips Hue verlichting te regelen.

De Logitech Harmony Ultimate en Harmony Smart Control zijn de nieuwste universele afstandsbedieningen van de fabrikant die meer kunnen dan je home entertainmentsysteem bedienen. Beide producten worden geleverd met Logitechs Harmony Hub, die draadloze Bluetooth technologie gebruikt om game consoles zoals de Sony PS3, Nintendo Wii en Wii U aan te zetten. De Harmony Hub maakt het ook mogelijk om apparaten te bedienen door gesloten kastdeurtjes of muren heen.

Logitech Harmony Ultimate

Logitech Harmony Ultimate (© ; licentie: )

De Logitech Harmony Ultimate is uitgerust met een kleurentouchscreen van 2,4 inch (6 cm) waarmee je door vegen en tikken van kanaal kan veranderen, het volume kan aanpassen, snel vooruit- of teruggaan enzovoort. Je kan met deze universele afstandsbediening tot vijftien toestellen bedienen. Het scherm kan je ook aan je wensen aanpassen. Bovendien kan je met de Harmony Ultimate ook de helderheid en kleur van de Philips Hue Personal Wireless Lighting led-verlichting instellen of de verlichting dimmen.

Met Logitechs Harmony Smart Control maak je van je Android of iOS mobiele toestellen een universele afstandsbediening. Logitech levert bij deze set naast de Harmony Hub ook nog een eenvoudige afstandsbediening die je kan gebruiken wanneer je smartphone niet voorhanden is of wanneer andere gezinsleden tussen kanalen willen schakelen of het volume willen aanpassen. Met de Harmony Smart Control kan je tot acht apparaten bedienen.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Harmony Ultimate heeft voor een adviesprijs van € 279, terwijl die van de Logitech Harmony Smart Control € 129 bedraagt. Beide universele afstandsbedieningen zullen in mei verkrijgbaar zijn.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPiepklein apparaatje streamt video’s draadloos naar je tv
Volgend artikelTrio A4-kleurenprinters met LED-technologie van Brother
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.