Gebruik je HD-tv alsof het een Android tablet is

1
Archos lanceert met de TV connect een multi-touch afstandsbediening waarmee je een Android tabletomgeving creëert op je HD tv-scherm om games te spelen, apps te gebruiken en om te videobellen.

Tijdens de CES-beurs, die loopt van 8 tot en met 11 januari 2013, zal Archos de TV Connect presenteren, een Android multi-touch tv-afstandsbediening voor apps en games. Met het apparaat kan je vanuit je luie zetel tikken, swipen, in- en uitzoomen, elementen selecteren en typen en zo op het grote HD-televisiescherm games spelen, video’s streamen, in HD videochatten, e-mailen en op internet surfen.

De Archos TV connect is uitgerust met een 1,5 GHz Smart Multi Core processor, 1 GB RAM en draait op het Android 4.1 (Jelly Bean) besturingssysteem. Hij biedt een compleet toetsenbord met Android-sneltoetsen, waaronder een toets voor spraakbediening en spraaktranscriptie. Voor het spelen van games is de TV Connect ook uitgerust met dubbele analoge duimsticks. Net als bij de onlangs geïntroduceerde Archos GamePad kan je bepaalde functies van games ‘mappen’: gamefuncties kan je toewijzen aan knoppen en controllers op de TV connect. Zo kan je nagenoeg elke game op een tv spelen.

Archos TV Connect

Archos TV Connect (© ; licentie: )

De Archos TV Connect beschikt over beschikt over een HDMI- (kabel bijgeleverd), USB- en micro SD-ingang. Mediabestanden kan je streamen via een WiFi- of een Ethernet-verbinding.

Prijs en beschikbaarheid
De Archos TV connect ligt vanaf februari 2013 in de winkels voor de prijs van 129 euro.

Foto van Archos
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.