Logitech afstandsbediening brengt harmonie in de woonkamer

1
53
Logitech Harmony 200

Logitech Harmony 200 (© ; licentie: )

Logitech breidt zijn gamma van afstandsbedieningen uit met de Harmony 200. De laag geprijsde Harmony 200 remote ondersteunt meer dan 5.000 merken en 225.000 toestellen.

Logitech’s nieuwe universele afstandsbediening Harmony 200 vervangt maximaal drie bestaande en/of defecte afstandsbedieningen van meer dan 5.000 merken en 225.000 toestellen. Je configureert de afstandsbediening via het internet. Je koppelt de Hamrony 200 vervolgens aan je pc of laptop om alle instellingen over te dragen. De Harmony 200 kan met één knop tot drie apparaten aan- of uitzetten. De Logitech Harmony 200 afstandsbediening is vanaf midden augustus verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 19,99 euro.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDatacenter om kathedraal te verwarmen
Volgend artikelInstapmodel multimedia-pc nu ook bij Aldi Nederland
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. De Logitech Harmony reeks is best leuk en bij de beste universele afstandsbedieningen op de markt; alleen spijtig dat ze niet alle beloftes waarmaken.
    Zelfs op hun eigen site geven ze aan dat er dingen mee bediend kunnen worden die in feite niet mogelijk zijn (die enkel door de duurdere varianten te bedienen zijn, met radio-signalen ipv enkel infrarood). Verder wel leuke toestellen; al hangt ’t van je persoonlijkheid af wat je het liefste hebt: één afstandsbediening en soms heel wat heen-en-weer-geklik voor alles juist staat, of 3 of 4 afstandsbedieningen waarbij alles werkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.