Gezocht (m/v): manager van bloederige business

0
71

maken. Het principe is dat je alle handelszaken overneemt, alle familieleden doodt op de vereiste wijze en dan de compound van de familie opblaast om hen voorgoed uit te schakelen. In de praktijk blijkt echter dat alle familieleden zich terugtrekken in de compound wanneer jij alle handeltjes overgenomen hebt. Wanneer je het gebouw opblaast, zijn ze er bijgevolg dus sowieso definitief aan.

The Godfather II

De politie, jouw vriend
Kort samengevat, geld is nooit een probleem, de vijanden bieden je nooit een echte uitdaging, in een gevecht kan je door een arts in je team opnieuw tot leven gewekt worden en andersom kan jij anderen revalideren, is er toch een teamlid dood dan kan je het onmiddellijk vervangen door een ander,… Alsof dit alles nog niet makkelijk genoeg is, kan je op bepaalde plaatsen ook politiemannen of andere hoge pieten vinden die van jou een gunst willen. Doe je wat ze vragen – opnieuw iemand slaan of doden, iets stelen, een zaak saboteren,… – dan krijg je een soort kaartje voor in je achterzak. Hiermee kan je dan eenmalig de politiemannen laten terugfluiten, gebombardeerde gebouwen opnieuw recht zetten, een onderzoek laten uitvoeren naar een andere Don zodat die familie tijdelijk zwak staat en dergelijke. Overigens slaagt die politie er ook niet vaak in je echt het vuur aan de schenen te leggen. Een paar metertjes weglopen van de misdaadplaats en ze zijn je al uit het oog verloren!

The Godfather II

Bovendien kan je je eigenschappen en die van je familieleden upgraden door ervoor te betalen. Een betere gezondheid, een sneller herstel, een grotere precisie met vuurwapens of krachtiger met de blote handen, met geld koop je het allemaal.

Wapenvergunning upgraden
Bij het aanwerven van familieleden kijk je best ook even naar de wapenvergunning. Wie “standaard” staan heeft, kan enkel level 1 wapens aan. Wil je hem bijvoorbeeld een pistool met silencer (level 2)

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelSnel een netwerkaansluiting creëren
Volgend artikelRedder in nood bij gegevensverlies