Gezocht (m/v): manager van bloederige business

0
71

tijdelijk de misdaadorganisatie lam te leggen en de bonus van de vijand te laten verdwijnen? In de praktijk maakt het echter niets uit. Hoeveel bonussen jij of je tegenstanders ook bezitten, je snijdt door hun verdediging als een mes door boter. Door de veel te lage moeilijkheidsgraad gaat het strategische aspect dus grotendeels verloren.

The Godfather II

Wurgen, met sniper of met molotov
Nadat je een aantal zaken overgenomen hebt, wordt het tijd om de rivaliserende families te raken waar het het meest pijn doet: hun familieleden. Op straat vind je heel wat mensen met een sleuteltje boven hun hoofd. In tegenstelling tot de hierboven genoemde personen – die je geld geven voor een gunst – krijg je van hen de locatie van een rivaliserend familielid en een moordvoorwaarde wanneer je hun opdracht uitvoert. Elk familielid moet namelijk op een specifieke manier om het leven gebracht worden om voorgoed uitgeschakeld te zijn. Concreet betekent dit dat je de ene zal moeten doodmeppen, de andere zal moeten wurgen, nog een andere gaat er enkel aan met een hoofdschot met een sniper of soms moet je gewoon de genadeslag geven met een glazen fles of molotovcocktail. Op deze manier maak je kennis met alle mogelijkheden en dat is best leuk.

The Godfather II

Hoor je de “maar” al komen? Ook hier heeft men het spel te makkelijk gemaakt. Als je geen moeite wil doen, hoef je al die rivaliserende familieleden namelijk niet één voor één op een specifieke manier af te

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelSnel een netwerkaansluiting creëren
Volgend artikelRedder in nood bij gegevensverlies