Gezocht (m/v): manager van bloederige business

0
71

laten gebruiken, dan kan dat niet. Daarom heb je in de online multiplayer de mogelijkheid de wapenvergunningen van je familieleden te upgraden. Maar ook hier weer hetzelfde verhaal: dit is absoluut niet noodzakelijk. Je kan het hele spel uitspelen met teamleden die een standaard wapenvergunning hebben.

The Godfather II

In de verschillende multiplayer spelmodi – Team Deathmatch, Vernietingsaanval, Brandstichter en Kluizenkraker – speel je trouwens met je geld van de single player modus. Wat je online wint of verliest, neem je dus mee terug naar de story mode.

Ken ik jou ergens van?
Naast het feit dat het spel echt wel veel te gemakkelijk is, valt er ook nog iets te zeggen over de afwerking. Niet alleen zijn de gunsten vaak woordelijk dezelfde, ook de personen zelf lijken frequent terug te keren. Een copy-pastgevoel zal je hierdoor waarschijnlijk niet kunnen onderdrukken. Anderzijds is de open wereld lang niet zo open. In een constructiegebouw zijn bijvoorbeeld heel wat doorgangen versperd, zodat je eigenlijk meer in een doolhof zit dan in een open gebouw. Dan loop je rondjes tot je dat ene plekje ziet – een muur, hekken of wat dan ook – dat er net zo uitziet als alle andere, maar dat wel een pictogrammetje bevat en waar je dus wel een specialist heen kan sturen om het op te blazen of door te knippen.

The Godfather II

Wil je ergens heen, dan steel je gewoon een auto. Zo gepiept toch? Klopt, maar je moet wel enig geduld uitoefenen voor je teamleden effectief in de auto gestapt zijn. Hoe ze rond de auto heen fladderen

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelSnel een netwerkaansluiting creëren
Volgend artikelRedder in nood bij gegevensverlies