Gezocht (m/v): manager van bloederige business

0
71

is allesbehalve effectief te noemen. Nu ja, op zich geen probleem. Je rijdt gewoon door zonder hen en wanneer je op je bestemming aankomt, zijn zij er ook. Dat gebeurt trouwens ook frequent wanneer je van de ene kamer in de andere stapt. Het ene moment zijn je teamleden nog achter je, het andere moment staan ze voor je. Realisme is niet de sterkste kant van dit spel…

The Godfather II

Ook de geloofwaardigheid moet je met een serieuze korrel zout nemen. De hele stad lijkt vol te lopen met criminelen die willen dat je iemand voor hen in elkaar slaat of vermoordt, rooft of vandalismestreken toepast. Vreemd toch, dat net zij dan meteen de politie gaan bellen zodra ze iets zien dat niet mag. Bovendien wordt jou regelmatig gevraagd te gaan stelen en saboteren in handelszaken die je zelf bezit. En eerlijk, een Don die zijn eigen zaak in elkaar slaat, wekt echt wel een idiote indruk.

Conclusie
The Godfather II heeft een bijzonder sterk concept, waarbij je heel veel te doen hebt en strategische beslissingen moet nemen. In de praktijk blijft daar echter bitter weinig van over door de veel te lage moeilijkheidsgraad. Welke keuzes je ook maakt, winnen doe je toch. Bovendien laat de afwerking te wensen over en op zaken als realisme en geloofwaardigheid kan je beter ook niet te diep ingaan. Wie een brutaal maffiagame wil om lekker languit op de bank te spelen, zonder enige uitdaging, zal hier best wel plezier aan beleven. Alle anderen zullen het niveau vervloeken en de gameplay al snel veel te repetitief vinden.

Site: http://godfather2.ea.com
Ontwikkelaar: Electronic Arts
Uitgever: Electronic Arts

Adviesprijs
€ 59,95
1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelSnel een netwerkaansluiting creëren
Volgend artikelRedder in nood bij gegevensverlies