HDD met multimediafeatures

2
103

Uploaden
Door te klikken op ‘upload’ kan je een bestand naar keuze uploaden. Er is wel een vervelende beperking: je kan bestanden tot 1 gb uploaden, groter niet. In de firmware-versies voor 1.0.3 was dit zelfs maximaal 500 mb. Die film van 4 gb die je op je pc hebt staan, kan je dus niet op deze manier op de MvixPVR zetten!
We zien ook een gekke mededeling in het venster waarin je kan uploaden. Als het bestand groter is dan 500 mb, moet je eerst de tv-functie uitschakelen en na het uploaden terug inschakelen. Vreemd! Bovendien is er ook geen voortgangindicator, zodat je geen idee hebt hoever je staat met het uploaden. Hier en daar zien we jammer genoeg ook een slechte vertaling of typefout in de interface van de MvixPVR.


Vreemde mededelingen!


Direct afspelen
Via de Media Library kan je ook bestanden direct vanaf het netwerk afspelen. Stel dat je een film op je pc hebt staan in een gedeelde map. Dan kan je die onmiddellijk afspelen zonder deze eerst naar de MvixPVR te kopiëren. De eerste keer moesten we wel onze gebruikersnaam en wachtwoord opgeven van de gebruiker op de pc.
 

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelStemrecorder, opslagapparaat en muziekspeler
Volgend artikelNetwerken via het elektriciteitsnet tegen hogere snelheid

2 REACTIES

  1. Inmiddels is versie 1.0.6 gereleased met extra functionaliteiten waaronder NAS via FTP en HTTP!

  2. Reactie van de fabrikant: gisteren is inmiddelsde 4e firmware update gereleased v1.0.4 met weer vele verbeteringen en toevoegingen van functionaliteit.

Reacties zijn gesloten.