HDD met multimediafeatures

2
103

iPod
De fabrikant deelt in een schriftelijke bijlage mee dat op dit moment alle iPod’s ondersteund worden voor het afspelen van muziek op de MvixPVR. Vanaf een iPod Classic worden ook foto’s en video’s ondersteund voor weergave op de televisie. Via een nieuwere firmwareversie zullen ook andere iPod’s worden ondersteund.
We plaatsen onze iPod nano op het dock en drukken op de blauwe iPod-knop op de afstandsbediening van de MvixPVR. Vanaf dat moment kunnen we onze iPod bedienen via de afstandsbediening van de MvixPVR.


Dock voor je iPod…

Op ons televisietoestel wordt een speciale achtergrond weergegeven, zodat we zien dat de iPod geactiveerd is. Er is wel een vervelende bug in de MvixPVR geslopen. Wanneer we de iPod-weergave activeren, krijgen we (behalve de eerste keer) gewoon beeld en geluid van de televisie vermengd met het geluid van de iPod op de voorgrond. Als we de input-stekkers uittrekken, is het probleem verholpen. Erg vervelend! We proberen dit probleem te verhelpen via een een firmware update.
  

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelStemrecorder, opslagapparaat en muziekspeler
Volgend artikelNetwerken via het elektriciteitsnet tegen hogere snelheid

2 REACTIES

  1. Inmiddels is versie 1.0.6 gereleased met extra functionaliteiten waaronder NAS via FTP en HTTP!

  2. Reactie van de fabrikant: gisteren is inmiddelsde 4e firmware update gereleased v1.0.4 met weer vele verbeteringen en toevoegingen van functionaliteit.

Reacties zijn gesloten.