HDD met multimediafeatures

2
103


Firmware
Op ons testexemplaar is de firmwareversie 1.0.2 geïnstalleerd. Deze gaan we upgraden naar de nieuwste versie: 1.0.3. We downloaden de firmware, plaatsen de bestanden op een usb-stick en volgen de procedure die staat beschreven in het pdf-bestand dat bij de firmware hoort. De upgrade duurt een vijftal minuten. Na de firmware upgrade moet je wel opnieuw al je instellingen invoeren, ook voor het draadloze netwerk. Helaas is het iPod-probleem na de firmware upgrade niet opgelost. Zodoende heeft de fabrikant nog werk aan dit toestel.

Mvix Live
Genieten van content op het internet kan ook. Met Mvix Live kan je online op zoek naar multimedia content. Enkele voorbeelden: Picasa, Yahoo Video, enzovoorts. Ook YouTube is van de partij. Via een aangepaste browser kan je zoeken naar filmpjes en deze bekijken op je televisie. Dit werkt zeer vlot dankzij het virtuele qwerty-toetsenbord.


Geen Timeshifing zonder herstart!


Beschikbaarheid
Op internet vonden we de MvixPVR 500 gb voor 365 euro, inclusief 21 % btw en verzending.
  

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelStemrecorder, opslagapparaat en muziekspeler
Volgend artikelNetwerken via het elektriciteitsnet tegen hogere snelheid

2 REACTIES

  1. Inmiddels is versie 1.0.6 gereleased met extra functionaliteiten waaronder NAS via FTP en HTTP!

  2. Reactie van de fabrikant: gisteren is inmiddelsde 4e firmware update gereleased v1.0.4 met weer vele verbeteringen en toevoegingen van functionaliteit.

Reacties zijn gesloten.