Knappe smartphone die helaas Windows Mobile draait

2
69

gebruik in blogs en webpagina’s, maar ze kunnen de vergelijking met de kwaliteit van foto’s gemaakt met een echte digitale (video)camera niet doorstaan.
Als je een foto van bijvoorbeeld een persoon wil maken, moet die echt wel stilstaan. Want anders krijg je een bewogen foto. Als je geen vaste hand hebt is dit dus heel onpraktisch. De Xperia X1 geeft je wel de mogelijkheid om handmatig te selecteren waar je op wilt focussen. Als je een foto wilt nemen is het wel aan te raden dat je dit doet, om een beter resultaat te verkrijgen.
De ontspanknop waarmee je de foto’s neemt, moet je heel goed induwen vooraleer het toestel reageert. Dit geeft weer problemen als je een ‘actiefoto’ wilt nemen, omdat de Xperia X1 soms later trekt dan je verwacht.

Sony Ericsson Xperia X1 back

Filmpjes kijken
Dankzij het multimedia-Xpanel kan je gemakkelijk navigeren tussen de verschillende bestanden die je op je toestel hebt opgeslagen. Zo kan je foto’s, filmpjes, muziekbestanden en je contacten op een handige manier oproepen. Zorg wel dat je eerst je geheugen uitbreidt met een microSD-kaart, want met het ingebouwde geheugen van 400MB kan je niet echt veel bestanden opslaan.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelZeer beslist niet voor in je boekenkast!
Volgend artikelCompactcamera met 24 mm groothoeklens

2 REACTIES

  1. Beste heer Jozef Schildermans,

    Hartelijk dank voor uw heldere,objectieve en constructieve beoordeling van het GSM-toestel Sony Ericsson Xperia X2.

    Onder de 485 € (Van Den Borre) heb ik deze gsm nog niet teruggevonden.

    Waar kan je hem voor 429 € aankopen ?

    Welk gelijkaardig Samsungtoestel presteert er beter ?

    Hartelijk dank voor je commentaar en medewerking.

    mvg,

    José Bosman

Reacties zijn gesloten.