Hup met de beentjes

0
80

omdat ze nog in hun groeifase zitten. De Daily Mail bracht alvast een verhaal over een gekwetste stiefvader die het een schande vond dat zijn stiefdochtertje van tien te horen kreeg dat ze te dik was. Pittig detail: wanneer een “dik” persoon op het Wii Balance Board stapt, zegt het dingetje "Aaww" alsof het pijn heeft.

Wii Fit BMI

Een goede houding
Na het inschrijven van je Mii krijg je een eerste Body Test om je balans en je Wii Fit-leeftijd te bepalen. De test bestaat steeds uit twee oefeningen. Zo moet je je zwaartepunt verplaatsen om binnen bepaalde balkjes te blijven. Soms moet je met een bolletje vlakken die op je scherm verschijnen raken, een andere keer zal je op één been moeten staan of ter plekke twintig stappen doen. Op basis van je BMI en je Body Test krijg je een Wii Fit-leeftijd voorgeschoteld. De bedoeling is dat je dit dagelijks herhaalt en je een doel bereikt dat je zelf instelt (afvallen, bijkomen of op gewicht blijven).

Wii Fit

De achterliggende gedachte is dat je hele houding afhangt van de evenredige verdeling van je gewicht op je benen. Plaats je meer gewicht op je linker- of rechterbeen, dan hou je ook je rug en schouders

1
2
3
4
5
Vorig artikelCompacte smartphone met vingervlugge bediening
Volgend artikelUltradraagbare notebook van Acer