Hup met de beentjes

0
80

fout. Dit kan uiteraard resulteren in spierpijn of in ernstige gevallen zelfs compleet foute houdingen die heel moeilijk te corrigeren zijn. Doordat de Wii Fit je zegt waar je zwaartepunt ligt, kan je zelf proberen je balans geleidelijk aan te corrigeren.

Slalommen, schansspringen, koppen
Je gewicht verplaatsen en met je balans spelen, het lijkt heel eenvoudig maar dat is het voor de meeste mensen niet. Wanneer je de balansoefeningen, zoals slalommen, voetballen koppen, touwlopen,… voor het eerst probeert, ga je negen kansen op tien af als een gieter. Je evenwicht verbeteren is ongetwijfeld de grootste verdienste van Wii Fit. Mensen die niet zo stabiel staan, zullen na een weekje dagelijks trainen zeker het verschil voelen en ervaren dat ze steviger op hun benen staan.

Wii Fit

Deze negen balansoefeningen vormen ook het spelgedeelte van Wii Fit. Vooral het Monkey Balls-achtige spelletje waarbij je ballen in gaten moet laten vallen kent veel succes. Een andere absolute favoriet is Ski Jump waarbij je door je knieën buigt om de berg af te glijden en je je lichaam uitstrekt om te springen. Hou er rekening mee dat je op het Wii Balance Board niet mag springen! Behaal je uitstekende scores, dan unlock je regelmatig advanced of zelfs super advanced moeilijkheidsgraden.

Wii Fit Ski jump

Paswoord voor beschaamden
Daarnaast zijn er negen aerobic-oefeningen, vijftien spiertrainingen en vijftien yogahoudingen. Zo krijg je een compleet pakket om je conditie te verbeteren, spieren te kweken en je evenwicht op peil te

1
2
3
4
5
Vorig artikelCompacte smartphone met vingervlugge bediening
Volgend artikelUltradraagbare notebook van Acer