Hup met de beentjes

0
80

brengen. Om je te motiveren krijgt je FitPiggy een centje voor elke minuut dat jij speelt. De bedoeling is om toch 30 minuten per dag te bewegen.

Wii FIt

Je hebt ook de mogelijkheid het Wii Fit Channel in je Wii menu te stoppen om zo je eigen prestaties en die van maximaal zeven anderen te bekijken zonder dat je het spel volledig moet opstarten. Heb je liever niet dat anderen jouw gegevens kunnen zien, dan kan je een paswoord instellen.

Totaalbalans
Wat zijn dus kort samengevat de positieve punten van Wii Fit? Het is een feit dat je sneller zal bewegen als je maar gewoon je Wii hoeft aan te steken in plaats van echt naar het fitnesscentrum te moeten. Bovendien registreert het Balance Board je bewegingen heel goed en zijn de oefeningen goed onderbouwd. Een dagelijkse training zal inderdaad je evenwicht versterken en ervoor zorgen dat je meer spieren kweekt.

Wii Fit

Minder positieve opmerkingen en tips? Of Wii Fit ook effectief je conditie zal verbeteren, valt te betwijfelen. Op geen enkel moment zal het zweet van je gezicht druppen zoals dat bij een echt fitnessprogramma meestal wel het geval is. Wie hoopt echt gewicht te verliezen met dit spelletje, zal dus

1
2
3
4
5
Vorig artikelCompacte smartphone met vingervlugge bediening
Volgend artikelUltradraagbare notebook van Acer