Nintendo Wii: een jaar later

0
64

gamers begonnen het revolutionaire verhaal langzaamaan te geloven. Ze waren pas echt overtuigd toen ze de controller zelf in handen hadden. Het motto “Playing = believing” dat Nintendo voor zijn Wii bedacht had, sloeg spijkers met koppen.

Wii remote

Een jaar later kan toegegeven worden dat er heel wat games zijn die de bal compleet misslaan door een krakkemikkige implementatie van de besturing. Daar staat echter een mooi aantal zeer innovatieve, geslaagde spellen tegenover. Een goede raad: lees er eerst altijd een paar reviews op na! Een game kan een fantastisch concept hebben, maar als de controls niet zijn wat ze moeten zijn, dan valt het geheel zonder pardon in het water. Wil je zelf eens ervaren wat met de controller allemaal mogelijk is, dan zijn spellen als Wario Ware Smooth Moves en de eerste Rayman Raving Rabbids zeker aanraders.

Wario Ware Smooth Moves
Wario Ware Smooth Moves

Resultaten
Van bij de start zag het er goed uit voor de Nintendo Wii: de pre-orders overstegen zelfs het aantal effectief geleverde consoles. Wie hoopte zonder vooraf te bestellen toch nog een Wii te pakken te krijgen, zat er mooi naast. Dat het succes er niet minder op geworden is, bewijzen de cijfers die

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelOveral in huis genieten van je digitale muziekcollectie
Volgend artikelOption introduceert gebruiksvriendelijke HSPA-toestellen