Kodak EasyShare P712

0
108

systeem wat onwennig werken omdat je ook nog eens op de Set-knop moet drukken om wijzigingen te bevestigen. Bovendien werkt het draaiwieltje wat stroef om vlot instellingen te wijzigen. Maar wellicht verdwijnt deze onwennigheid als je langer met de camera werkt.

Wat opvalt is dat de P712 maar vier ISO-waarden biedt tot ISO 400. En dat de ruis al sterk toeneemt vanaf ISO 200. Weliswaar heeft de camera ook nog een ISO 800 instelling, maar die kun je alleen gebruiken bij foto’s die je opslaat in het 1,2 megapixel formaat. Vergeleken met de recente camera’s op de markt is de instelling van de lichtgevoeligheid ook eerder bescheiden. Het IS systeem doet zijn werk, al moeten we toegeven dat het erg moeilijk is om dit objectief te testen. Bij een test hangt immers veel af hoe je de beweging van de camera simuleert. Maar op de foto’s hieronder kun je toch zien dat als je het IS inschakelt dat invloed heeft op de beelden.

Kodak EasyShare P712 beeldstabilisatie

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelUitbreiding draadloze multikamer-muzieksystemen
Volgend artikelCameraphone met 5 megapixels en 3x optische zoom
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.