Kodak EasyShare P712

0
108

selecteren. De standen Auto, SCN of scèneprogramma’s en M of Manual (handmatig) spreken voor zich. Daarnaast heb je Kodak EasyShare P712 commandoknop nog de keuze uit de letters P, A en S, die gedeeltelijke handmatige instellingen mogelijk maken. Zo staat de P voor Program, waarmee de camera zelf de sluitersnelheid en het diafragma instelt, de A voor Aperture Priority of diafragmavoorkeur en de S voor Shutter Priority of sluiterprioriteit. Tot slot heb je met de standen C1, C2 en C3 nog de mogelijkheid om drie zelfgemaakte instellingen in de P-,A-,S- en M-modus op te slaan, zodat je deze snel kunt activeren indien nodig.
Naast deze dial-knop bevinden zich noch drie knoppen waarmee je snel enkele instellingen kunt activeren of wijzigen: een knop voor het instellen van de zelfontspanner, een programmeerknop waarmee je snel toegang hebt tot een menu met instellingen die je veel wijzigt, zoals bijvoorbeeld de witbalans en een knop met keuze-instellingen voor belichtingsmeting.

Kodak EasyShare P712 witbalans
DagDag – DagAuto

                                         Kodak EasyShare P712 witbalans flash
              – FlashAuto

Kodak EasyShare P712 witbalans kunstlicht
KunstKunst – KunstAuto

Kodak EasyShare P712 witbalans TL-licht
TLTL – TLAuto

En of al die mogelijkheden nog niet voldoende zijn beschikt de P712 ook nog over een klein wieltje helemaal rechts op de camera dat je met je duim kunt bedienen om bijvoorbeeld sluitersnelheid, belichtings- en flitsercompensatie en ook de ISO-waarden te wijzigen. Persoonlijk vinden we het

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelUitbreiding draadloze multikamer-muzieksystemen
Volgend artikelCameraphone met 5 megapixels en 3x optische zoom
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.