Kodak EasyShare P712

0
108

Share-knop
Het mag duidelijk zijn dat je met de EaysShare P712 heel wat mogelijkheden krijgt om instellingen te finetunen. Aanvankelijk zal het wel met wat trial en error gepaard gaan en zal je vaak in de handleiding moeten duiken wil je alle mogelijkheden van de camera benutten. De meegeleverde handleiding op papier spreekt spijtig genoeg geen Nederlands, maar Kodak levert een cd-rom mee met een Nederlandse handleiding in PDF-formaat. Daarin wordt dieper ingegaan op de vele instelmogelijkheden.
De camera heeft ook een Share-knop waarmee je foto’s kunt selecteren die je wil afdrukken of e-mailen. Wanneer je de gelabelde foto’s (ook video’s) overbrengt naar de computer, wordt het e-mailscherm geopend en kun je ze verzenden naar de adressen die je hebt opgegeven. Voorwaarde is wel dat je de meegeleverde EasyShare software geïnstalleerd hebt.

Kodak EasyShare T712

Kodak EasyShare P712

Canon Powershot S5 IS

Canon Powershot S5 IS


Kwaliteit

De camera kan beelden opslaan in JPEG- en TIFF-formaat, maar ook het RAW-formaat wordt ondersteund. Dit formaat kun je beschouwen als een digitaal negatief en laat je toe JPEG- of TIFF-bestanden te ontwikkelen met eventuele aanpassing van belichting en kleuren, terwijl je het

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelUitbreiding draadloze multikamer-muzieksystemen
Volgend artikelCameraphone met 5 megapixels en 3x optische zoom
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.