Casio Exilim camera met 18x zoom en timelapse-functie

0
26
Casio voegt een nieuw model toe aan de High Speed Exilim cameraserie met een 18x optische zoom, een vijf-assige beeldstabilisatie en een timelapse-functie.

De Casio Exilim EX-ZR800 is uitgerust met een back-illuminated CMOS beeldsensor van 16,1 megapixel. De camera heeft een 25 mm-groothoeklens met 18x optische zoom. De HS Anti Shake-modus corrigeert de camerabewegingen langs vijf assen. De optische beeldstabilisatie maakt het mogelijk om ook ’s nachts scherpe, ruisloze foto’s te maken zonder daarvoor een statief te gebruiken volgens de fabrikant.

Casio Exilim EX-ZR800< (© ; licentie: )

Casio Exilim EX-ZR800< Casio Exilim EX-ZR800<[/caption] De EX-ZR800 is uitgerust met een 3-inch (7,62 cm) TFT Super Clear LCD scherm met 921.600 beeldpunten. De camera ondersteunt ook DNG Raw bestanden. Het toestel meet 108 x 60 x 31 mm en weegt 222 gram. De Exilim EX-ZR800 is het eerste Exilim-model met een timelapse-functie. Casio heeft ook een ‘sparkling shot’-filtereffect toegevoegd aan ART Shot. Dit maakt het mogelijk om artistieke foto’s en films te maken zonder daarvoor lenzen te verwisselen. Prijs en beschikbaarheid
De Casio Exilim EX-ZR800 digitale camera is verkrijgbaar vanaf september 2013 voor een adviesprijs van € 369.

Foto van Casio
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHTC breidt Desire smartphonereeks uit met twee modellen
Volgend artikel10,1-inch Android tablet met quad-core processor van Acer
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.