Extra grote lcd-monitoren steeds meer betaalbaar

1
78

de monitor, waardoor de voorkant slechts een dunne zwarte rand heeft rond het lcd-paneel. De ScaleoView H22-1W ziet er daardoor kleiner uit dan hij werkelijk is.

Fujitsu-Siemens ScaleoView H221W foto

De ingebakken resolutie bedraagt 1.680 x 1.050 pixels, maar dit scherm kan ook Full HD video tot 1.920 x 1.080 pixels weergeven. De DVI- en HDMI-aansluitingen op de achterkant ondersteunen de digitale beveiligingssstandaard HDCP. Daarnaast heeft deze monitor ook VGA, Composiet en S-Video.
De aansluitingen zitten verborgen achter een afneembaar paneel en er is ook een kabelgoot voorzien om alle kabels netjes weg te werken. Dat geldt ook voor de audio-aansluitingen op de achterkant: een 3,5 mm plug om het geluid van de computer naar de monitor te leiden (kabel meegeleverd) en twee stereo cinch-geluidsuitgangen om het geluid eventueel om te leiden naar een ander audioapparaat.
Op de zijkant zitten ook nog doorlusaansluitingen voor koptelefoon en microfoon, naast de twee USB-aansluitingen van de ingebouwde USB 2.0 hub.
Het scherm is kantelbaar, maar niet

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelCorrect gebruik computer voorkomt gezondheidsproblemen
Volgend artikelIP-camera levert haarscherpe beelden dankzij progressive scan sensor
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Ik heb aan de hand van deze monitorentest, de H22-1W aangekocht, prachtig scherm met een heel goede beeldweergave, maar de vele aansluitmogelijkheden hebben de doorslag gegeven, ik kan alleen maar deze review bevestigen, dank  

Reacties zijn gesloten.