Extra grote lcd-monitoren steeds meer betaalbaar

1
78

Conclusie

Prijsbewuste kopers die een zo groot mogelijk plat beeldscherm willen, kunnen moeilijk om de Fujitsu-Siemens ScaleoView H22-1W heen. Die biedt alle snufjes die je je kunt wensen, is stevig gebouwd en biedt een goede weergavekwaliteit, terwijl hij toch redelijk is geprijsd. De Benq fp 241vw is een indrukwekkende monitor, zowel qua omvang als qua resolutie en weergavekwaliteit, maar zijn prijskaartje is dan ook navenant. De Asus LS201 is redelijk geprijsd, maar de weergavekwaliteit is niet uitzonderlijk; Asus beweert wel dat de glasplaat krasvrij is, maar we hebben dit niet kunnen testen en we zien ook niet direct het nut van deze voorziening in, tenzij jij of je kinderen vaak met je vinger of puntige voorwerpen aan je beeldscherm zitten, wat ons sowieso geen goed idee lijkt.

Adviesprijs
Prijs en alle andere informatie over deze schermen vind je in het bijgevoegde Excel-blad (zie ‘Gekoppelde bestanden’).
1
2
3
4
5
6
Vorig artikelCorrect gebruik computer voorkomt gezondheidsproblemen
Volgend artikelIP-camera levert haarscherpe beelden dankzij progressive scan sensor
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Ik heb aan de hand van deze monitorentest, de H22-1W aangekocht, prachtig scherm met een heel goede beeldweergave, maar de vele aansluitmogelijkheden hebben de doorslag gegeven, ik kan alleen maar deze review bevestigen, dank  

Reacties zijn gesloten.