Extra grote lcd-monitoren steeds meer betaalbaar

1
78

Dynamic, Movies, Photos, Action Game en Racing Game. Niet alleen de reactietijd wordt dan aangepast, maar ook de zwartweergave en de kleurverzadiging.
Een ander digitaal snufje, Senseye Technology, past de beeldkwaliteit automatisch en onmiddellijk aan om de weergave van donkere objecten in beelden te verbeteren.

Benq fp 241vw: 24 inch en Full HD

Oordeel: Op de weergavekwaliteit valt niets aan te merken; deze monitor presteerde in alle onze testen goed tot zeer goed. We zijn vooral opgetogen over de heel goede zwartweergave die zo belangrijk is bij het weergeven van films.

Prestatiescore: 88/100
Prijsprestatiescore: 73/100

Fujitsu-Siemens ScaleoView H22-1W

Fujitsu-Siemens  pakt uit met zijn grootste TFT-beeldscherm tot nu toe, de ScaleoView H22-1W. Voor een betaalbare prijs biedt dit 22-inch beeldscherm Full-HD-video en een snelle reactietijd van 5 ms.

De Fujitsu-Siemens ScaleoView H22-1W valt op door zijn slanke en stijlvolle ontwerp. Hoewel er zich in dit 22-inch (65 cm) breedbeeldscherm twee stereoluidsprekers bevinden, aangedreven door een stereoversterker van 4 watt, zie je dat niet aan de voorkant. De uitsparing voor de luidsprekers zit op de achterkant van

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelCorrect gebruik computer voorkomt gezondheidsproblemen
Volgend artikelIP-camera levert haarscherpe beelden dankzij progressive scan sensor
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Ik heb aan de hand van deze monitorentest, de H22-1W aangekocht, prachtig scherm met een heel goede beeldweergave, maar de vele aansluitmogelijkheden hebben de doorslag gegeven, ik kan alleen maar deze review bevestigen, dank  

Reacties zijn gesloten.